16. října: Slavíme Světový den páteře

52 | 2 min

Také letos se v EuroPainClinics Fyzio připojujeme k připomínce dnešního Světového dne páteře, vyhlášeného v rámci Světového týdne kostí a kloubů organizacemi WHO a OSN. Cílem je připomenout význam základních stavebních jednotek našeho těla, které nám umožňují pohyb a aktivní činnost, a zároveň důležitost prevence a včasné diagnózy před řadou onemocnění kostí a kloubů.

Hlavní oblastí naší činnosti je diagnostika, léčba a prevence funkčních poruch pohybového systému. V našich specializovaných ambulancích fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio každodenně usilujeme o to pomoci vám k účinné úlevě od bolesti pohybového aparátu s využitím celé řady moderních fyzioterapeutických metod a postupů. Díky fyzioterapii můžete významně ovlivnit celkový průběh vaší léčby optimálním udržením fyzické kondice v dlouhodobém časovém horizontu. V současnosti můžete naši pomoc vyhledat v Brně, Olomouci, Hradci Králové a od listopadu 2024 také v Praze.

Nespornou výhodou je, že všechny naše ambulance fyzioterapie se nacházejí přímo v místě specializovaných klinik intervenční léčby bolesti zad EuroPainClinics (Brno, Olomouc, Hradec Králové, Praha), kde můžete profitovat z tohoto jedinečného propojení při vaší komplexní léčbě a využít významný benefit EuroPainClinics Fyzio ­– pohled dvou odborníků na vaši léčbu. Znamená to, že vašimi pohybovými obtížemi se mohou zabývat dva specialisté – odborný lékař a fyzioterapeut. Více najdete zde v článku: Dva odborníci na vaši léčbu

V případě zájmu o objednání nás neváhejte kontaktovat, nebo využijte online formulář objednání Fyzio-ekonzultace!

Těšíme se na vaši návštěvu!