Vítáme novou posilu týmu EuroPainClinics Fyzio Olomouc!

28 | 3 min

V týmu našeho nově otevřeného pracoviště fyzioterapie v Olomouci srdečně vítáme nového kolegu, fyzioterapeuta Bc. Víta Kořínka, který je připraven s maximální zodpovědností a empatií poskytovat vám profesionální pomoc při řešení vašich pohybových obtíží. Vítkovi přejeme mnoho pracovních úspěchů! 

Bc. Vít Kořínek absolvoval bakalářské studium fyzioterapie na Fakultě tělesné kultury v Olomouci, kde také v současnosti pokračuje v navazujícím magisterském studiu. K výběru jeho profese přispěl zejména sport, kterému se věnuje prakticky od malička a který je také stále oblastí jeho aktivního zájmu. Deset let provozoval basketbal a již více než osm let trénuje disciplínu vzpírání, kde dosáhl řady úspěchů korunovaných ziskem titulu dvojnásobného vicemistra České republiky a akademického vicemistra České republiky.

Již během studia absolvoval řadu odborných stáží a jeho profesní praxe zahrnuje zkušenosti z ambulantního, nemocničního i lázeňského provozu, a také z působnosti fyzioterapeuta a trenéra sportovních klubů. Při své práci čerpá z inovativního systému FRC (functional range conditioning), což je komplexní systém tréninku kloubů založený na vědeckých poznatcích se zaměřením na rozvoj a zlepšení mobility a pohybového potenciálu, ochranu a pevnost kloubů a zlepšení nervové funkce těla, který spojuje s využitím silového tréninku.

Zaměřuje se dále na ošetřování myofasciálních triggerpointů, kineziotejping, ošetření suchou jehlou, sportovní masáže, inovativní metody ošetření ramenních a kyčelních kloubů a další fyzioterapeutické postupy.

Neváhejte profitovat z Vítkových odborných zkušeností pro zlepšení vašeho stavu a úlevu od bolesti!

EuroPainClinics Fyzio Olomouc vám poskytujeme na základě přesné diagnostiky komplexní individuální fyzioterapii zahrnující fyzioterapeutické metody včetně cíleného cvičení na míru vašim obtížím. Přímo v místě můžete zároveň využít jedinečný benefit – dvojí pohled odborníka na váš zdravotní problém. V praxi to znamená, že můžete být v péči nejen našich fyzioterapeutů, ale i lékařů léčby bolesti EuroPainClinics Olomouc. Váš léčebný plán se tak může efektivně provázat s fyzioterapeutickým ošetřením, oba specialisty máte v jednom místě a nemusíte vyhledávat jiné lékaře či jiná zařízení. 

Objednat se můžete přímo na tel. 724 395 042 nebo kdykoliv online využitím bezplatné eFyzio-konzultace!