Specializované pracoviště individuální fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno poskytuje prevenci, diagnostiku a léčbu funkčních poruch pohybového systému se zaměřením na manuální fyzioterapii, cvičení a edukaci. Neposkytujeme fyzikální (přístrojovou) fyzioterapii, ergoterapii a masáže.

Najdete nás v Brně-Židenicích na Poliklinice Viniční v 1. patře, kde sídlíme vedle pracoviště rentgenu. Přivítáme vás v příjemných prostorách nabízející maximální komfort tak, aby vaše fyzioterapie proběhla nerušeně v plném soukromí a bezpečí.

Pro vstupní vyšetření si vyhrazujeme (podle přání a domluvy s vámi) dobu 45 až 60 minut tak, abychom měli společně dostatečný časový prostor na důkladné vyšetření, diagnostiku a následnou terapii včetně edukační části, kdy vás naučíme jednotlivé cviky a vysvětlíme vše potřebné. Touto koncepcí usilujeme o to zajistit vám komplexní péči, pečlivě vyhodnotit vaše obtíže a potřeby a stanovit ucelenou strategii vaší fyzioterapeutické léčby.

Naši kvalifikovaní a certifikovaní fyzioterapeuti při svojí práci aplikují hluboké znalosti celé řady fyzioterapeutických metod a postupů a zkušenosti z praxe a jsou vám připraveni poskytnout, za plně individuálního a empatického přístupu, špičkovou fyzioterapeutickou péči na míru vašim potřebám.

Benefit pracoviště pro vás!

Lékař & Fyzioterapeut: Dva odborné přístupy k vaší léčbě

Díky propojení specializovaných ambulancí intervenční léčby bolesti EuroPainClinics a fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio získávají naši klienti při léčbě bolesti příležitost využít funkční propojení fyzioterapeuta s lékařem. To umožnuje stanovení celkové optimální terapie (léčba a fyzioterapie) včetně naplánování a načasování případného intervenčního výkonu.
Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics Brno se nachází na stejném místě, tj. v budově Polikliniky Viniční, v 5. patře.

EPC Brno

Naši fyzioterapeuti

Mgr. Michaela Vodičková

Bc. Bára Beníršková

Mgr. Michaela Vodičková vystudovala magisterské studium Fyzioterapie na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně. V rámci studia absolvovala odborné praxe na oddělení neurologie, kardiologie, ortopedie, traumatologie, chirurgie, rehabilitačním a interním oddělení.

Mgr. Michaela Vodičková

Bc. Bára Beníršková vystudovala bakalářský obor fyzioterapie na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně, aktuálně pokračuje v magisterském studiu Fyzioterapie na slovenské zdravotnické univerzitě v Bratislavě.

Bc. Bára Beníršková

Jak se objednat

Pro informace o možnosti léčby a objednání využijte bezplatnou službu Fyzio E-konzultace

epc-hodiny

Ordinační hodiny

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

zavřeno

zavřeno


epc-blank

Pauza na oběd

12:00 – 12:30

Jak se k nám dostanete?

  • GPS: 49.19865944956826, 16.656461112151963
  • Poliklinika Viniční – 1. patro

Provozovatel zdravotnického zařízení je EuroPainClinics Brno a.s., Viniční 4049/235, Židenice (Brno-Židenice), 615 00 Brno, IČO: 24152251