Specializované pracoviště individuální fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Hradec Králové poskytuje prevenci, diagnostiku a léčbu funkčních poruch pohybového systému se zaměřením na manuální fyzioterapiicvičení a edukaci. Neposkytujeme fyzikální (přístrojovou) fyzioterapii, ergoterapii a masáže.

Ambulanci fyzioterapie najdete v Hradci Králové ve 2. patře budovy RAAL TRANS. Přivítáme vás v příjemných prostorách nabízející maximální komfort tak, aby vaše fyzioterapie proběhla nerušeně v plném soukromí a bezpečí.

Pro vstupní vyšetření si vyhrazujeme (podle přání a domluvy s vámi) dobu 45 až 60 minut tak, abychom měli společně dostatečný časový prostor na důkladné vyšetření, diagnostiku a následnou terapii včetně edukační části, kdy vás naučíme jednotlivé cviky a vysvětlíme vše potřebné. Touto koncepcí usilujeme o to zajistit vám komplexní péči, pečlivě vyhodnotit vaše obtíže a potřeby a stanovit ucelenou strategii vaší fyzioterapeutické léčby.

Naši kvalifikovaní a certifikovaní fyzioterapeuti při svojí práci aplikují hluboké znalosti celé řady fyzioterapeutických metod a postupů a zkušenosti z praxe a jsou vám připraveni poskytnout, za plně individuálního a empatického přístupu, špičkovou fyzioterapeutickou péči na míru vašim potřebám.

Benefit pracoviště pro vás!

Lékař & Fyzioterapeut: Dva odborné přístupy k vaší léčbě

Díky propojení specializovaných ambulancí intervenční léčby bolesti EuroPainClinics a fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio získávají naši klienti při léčbě bolesti příležitost využít funkční propojení fyzioterapeuta s lékařem. To umožnuje stanovení celkové optimální terapie (léčba a fyzioterapie) včetně naplánování a načasování případného intervenčního výkonu.
Klinika miniinvazivní léčby zad EuroPainClinics Hradec Králové se nachází ve stejné budově a na stejném patře jako ambulance fyzioterapie.

EuroPainClinics Hradec Králové

Naši fyzioterapeuti

Bc. Dominika Tobolková

Mgr. Eliška Uhlířová

Bc. Dominika Tobolková absolvovala bakalářská studia oboru Fyzioterapie na 2. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Disponuje několikaletou zkušeností z ambulantní fyzioterapie a působila také jako vedoucí ambulance fyzioterapie.

Bc. Dominika Tobolková

Mgr. Eliška Uhlířová absolvovala studium fyzioterapie na Fakultě zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni a Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze. Odbornou praxi vykonávala v letech 2013-2016 v řadě nemocničních zařízení a institucích.

Mgr. Eliška Uhlířová

Jak se objednat

Pro informace o možnosti léčby a objednání využijte bezplatnou službu Fyzio E-konzultace

epc-hodiny

Ordinační hodiny

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

zavřeno

zavřeno


epc-blank

Pauza na oběd

12:00 – 12:30

Jak se k nám dostanete?

  • Sídlíme na adrese Jana Černého 545/48, Hradec Králové-Věkoše, v červeno-šedé budově RAAL TRANS, 2. patro, označení EuroPainClinics na zvonku dole u vchodu (viz obrázek). Po zazvonění vás sestry vpustí do budovy. Parkování možné před budovou.
  • MHD: zastávka Jana Černého, bus č. 13, 15, po přechodu komunikace Jana Černého pokračujte prosím chodníkem k budově (cca 50 m).

Provozovatel zdravotnického zařízení je EuroPainClinics Hradec a.s., Jana Černého 545/48, 503 41 Hradec Králové-Věkoše, IČ: 08497443