Máte zájem objednat se na naši fyzioterapii, zaujala vás nabídka našich služeb a na jakém principu pracujeme? Odešlete nám svoji eFyzio-konzultaci ještě dnes a zjistěte, zda a jaké řešení na míru bychom mohli mít pro vás!

eFyzio-konzultace je bezplatná online služba, kterou můžete kdykoliv využít na našich webových stránkách v sekci „Objednejte se“. Online objednání vám zabere několik málo chvil a ušetří vám čas i náklady, které byste vynaložili případným cestováním.

Objednání je snadné – stačí vyplnit všechny údaje a odeslat formulář eFyzio-konzultace na vybranou ambulanci fyzioterapie do Brna nebo Hradce Králové.

Do formuláře eFyzio-konzultace je velmi užitečné připojit zdravotnickou dokumentaci a ideálně také co nejaktuálnější snímky z vyšetření magnetickou rezonancí nebo CT. Ptáte se, k čemu nám mohou tyto podklady sloužit?

Fyzioterapie se zabývá léčbou funkčních poruch pohybového systému, zatímco léčba strukturálních poruch náleží medicínské specializaci. V EuroPainClinics Fyzio vám nabízíme mimořádný benefit – vzhledem k tomu, že pracujeme v úzké součinnosti s lékaři intervenční léčby bolesti, nabízíme vám synergickou péči z pohledu dvou odborníků, fyzioterapeuta a lékařského specialisty. Zjednodušeně řečeno – pokud se vyhodnocením eFyzio-konzultace prokáže potřeba řešit nejen funkční poruchu, se kterou se k nám na fyzioterapii obracíte, ale i strukturální poruchu (například výhřez ploténky, artróza, kostní výrůstky aj.), můžeme stanovit přesný a individualizovaný plán vaší léčby zahrnující nejen fyzioterapii, ale i intervenční (ať již ambulantní, nebo operační) zákrok. Zdravotnická dokumentace tak našim zkušeným a kvalifikovaným fyzioterapeutům a lékařům-specialistům na miniinvazivní a endoskopickou léčbu bolesti významně napomůže zvolit nejlepší postup pro nejlepší efekt léčby – pro vaši úlevu od bolesti.

Výsledek vyhodnocení eFyzio-konzultace vám oznámíme e-mailovou zprávou a v případě kladného vyhodnocení vhodnosti fyzioterapie či intervenční léčby bolesti vás budeme telefonicky kontaktovat k domluvě termínu návštěvy.

Vyhodnocením eFyzio-konzultace může v určitých případech vyplynout, že řešení zdravotních obtíží pacienta přísluší jiné odbornosti, nebo se mohou ukázat určité aspekty, pro které nebude fyzioterapie či intervenční léčba bolesti doporučena jako vhodné řešení. O tomto výsledku také informujeme e-mailovou zprávou, aby měl klient možnost zaměřit svoji léčbu co nejdříve jiným vhodným směrem.

Jak zjistíte, že vaše eFyzio-konzultace byla správně odeslána

Po odeslání eFyzio-konzultace obdržíte do e-mailu automatickou zprávu, která je potvrzením o přijetí do systému a zařazením do procesu vyhodnocení. Pokud tuto zprávu nenajdete v e-mailu do 30 minut od odeslání, prosíme o kontrolu schránek Hromadná pošta a Spam, nebo kontaktujte naši koordinátorku či příslušnou ambulanci fyzioterapie, rádi vám poradíme.

Bezplatná online eFyzio-konzultace

Objednejte se na naše pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno, Hradec Králové a Olomouc vyplněním a odesláním formuláře bezplatné eFyzio-konzultace. Vaše obtíže pohybového aparátu budou posouzeny našimi specialisty a na základě toho vám navrhneme nejvhodnější způsob vaší terapie a termín vaší návštěvy.

EuroPainClinics Fyzioterapie eFyzio-konzultaceBezplatná eFyzio-konzultace s fyzioterapeutem

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří váš čas

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří vaše peníze

Blog

10 TOP důvodů, proč zvolit fyzioterapii
18.04.2024

10 TOP důvodů, proč zvolit fyzioterapii

Fyzioterapii vyhledáváme nejčastěji v situacích, kdy se zotavujeme po úraze, operaci, nebo nás trápí chronická bolest. Zajímat by nás však rozhodně měla i z hlediska prevence, protože ben...
Zobrazit
Kdy pomáhá viscerální terapie
11.04.2024

Kdy pomáhá viscerální terapie

Viscerální terapie, známá také jako viscerální manipulace, je terapeutická metoda, která se zaměřuje na manipulaci vnitřních orgánů, aby obnovila jejich...
Zobrazit
Představujeme vám tvář EuroPainClinics Fyzio Olomouc!
05.04.2024

Představujeme vám tvář EuroPainClinics Fyzio Olomouc!

S úlevou od bolestí a obtížemi pohybového aparátu a k návratu funkčnosti těla do rovnováhy vám pomáháme na novém pracovišti fyzioterapie v Olomouci, kde vám se vší profesionalitou...
Zobrazit