Vážení klienti,

pokud se chystáte k navštěvě pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Olomouc, dovolujeme si upozornit vás na dopravní omezení v městské části Lazce. V termínu od 9. 9. do 18. 10. 2024 platí úplná uzavírka komunikace „Václava III“ navazující na ulici Dlouhá, kde sídlíme v prostorách zdravotního střediska.

Omezení se dotýká cestujících osobním vozem i autobusovou linkou č. 14 ze směru nádraží. Uzavírka proběhne časově a územně ve dvou fázích:

Od 9. 9. – 6. 10. 2024 bude uzavřena část ulice Václava III. od ul. Černochova po ul. Na Letné, v této době bude k dispozici náhradní autobusová zastávka v místě křižovatky ul. Dlouhá x Václava III. x Dobrovského (točna).

Od 7. 10. – 18. 10. 2024 bude uzavřena celá ulice Václava III. od ul. Dlouhá po ul. Na Letné.  V tuto dobu nebude náhradní zastávka obsluhována.

Po celou dobu stavebních prací bude zastávka „U Bristolu“ v obou směrech nahrazena zastávkou „Komenského“.

Před vaší návštěvou prosím zvolte vám co nejlépe vyhovující trasu.

Na vaši návštěvu se těší

tým EuroPainClinics Fyzio Olomouc

Bezplatná online eFyzio-konzultace

Objednejte se na naše pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno, Hradec Králové a Olomouc vyplněním a odesláním formuláře bezplatné eFyzio-konzultace. Vaše obtíže pohybového aparátu budou posouzeny našimi specialisty a na základě toho vám navrhneme nejvhodnější způsob vaší terapie a termín vaší návštěvy.

EuroPainClinics Fyzioterapie eFyzio-konzultaceBezplatná eFyzio-konzultace s fyzioterapeutem

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří váš čas

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří vaše peníze

Blog

8. září – Slavíme Světový den fyzioterapie
05.09.2024

8. září – Slavíme Světový den fyzioterapie

V neděli 8. září se v EuroPainClinics Fyzio připojujeme k oslavám Světového dne fyzioterapie (World Physical Therapy Day). Smyslem tohoto dne je celosvětově připomenout a zdůrazni...
Zobrazit
EuroPainClinics Fyzio Olomouc: Informace o dopravní uzavírce
04.09.2024

EuroPainClinics Fyzio Olomouc: Informace o dopravní uzavírce

Vážení klienti,pokud se chystáte k navštěvě pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Olomouc, dovolujeme si upozornit vás na dopravní omezení v městské části Lazce. V...
Zobrazit
Fyzioterapie při výhřezu bederní meziobratlové ploténky
04.09.2024

Fyzioterapie při výhřezu bederní meziobratlové ploténky

Bolest bederní páteře způsobená výhřezem meziobratlové ploténky je jednou z velmi častých obtíží, které člověka přivádějí na fyzioterapii. Omezení touto bolestí způsobená se proje...
Zobrazit