Připravili jsme pro vás seriál na téma Nejčastěji pokládané dotazy (FAQ) našim fyzioterapeutům.

Fyzioterapie je jedním z nástrojů, jak tělo můžeme dostat do stavu bez bolesti, do rovnováhy. Je kombinací řady metod a technik, které pro vás na míru zvolí fyzioterapeut a následně vás učí je formou cvičení používat tak, aby byl rehabilitační efekt co nejúčinnější. Často se nás ptáte: "Jak často a po kolika opakování mám cviky cvičit?"

"U každého jedince je délka a počet opakování domácího cvičení zadaného jeho fyzioterapeutem individuální. Zpočátku je potřeba se zaměřit na jeho kvalitu a provedení. Začne se zhruba s 5x opakováním a po několika týdnech je možno jej navýšit na 8-10x. Cvičení se není potřeba věnovat hodinu, aby bylo účinné. Stačí si jej rozložit během dne. Bude tím pádem i méně fyzické náročné a neodradí nikoho od počátku," radí Mgr. Eliška Uhlířová, fyzioterapeutka EuroPainClinics Fyzio Hradec Králové.  

V EuroPainClinics Fyzio Brno a Hradec Králové vám nabízíme léčbu i prevenci funkčních poruch pohybového systému. Na základě přesné diagnostiky, ke které využíváme sofistikovaný vizuální diagnostický software MFK, pro vás zvolíme nejefektivnější terapeutický postup. Objednejte si váš termín návštěvy telefonicky nebo kdykoliv přes online formulář eFyzio-konzultace!

Bezplatná online eFyzio-konzultace

Objednejte se na naše pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno, Hradec Králové a Olomouc vyplněním a odesláním formuláře bezplatné eFyzio-konzultace. Vaše obtíže pohybového aparátu budou posouzeny našimi specialisty a na základě toho vám navrhneme nejvhodnější způsob vaší terapie a termín vaší návštěvy.

EuroPainClinics Fyzioterapie eFyzio-konzultaceBezplatná eFyzio-konzultace s fyzioterapeutem

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří váš čas

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří vaše peníze

Blog

Účinné zklidnění vám přinesou relaxační techniky. Jak na ně?
27.03.2024

Účinné zklidnění vám přinesou relaxační techniky. Jak na ně?

V minulém článku jsme se zabývali problematikou stresu a jeho vlivu na naše tělo, nyní se podíváme blíže na to...
Zobrazit
Stres: Jak působí na naše tělo
21.03.2024

Stres: Jak působí na naše tělo

Stres je stav, který se projevuje v odpovědi na jakoukoliv významnější zátěž, napětí nebo tlak. Každé takové situaci se naše tělo přirozeně brání a snaží se ji co nejlépe zvládnou...
Zobrazit
Fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio nově také v Olomouci!
15.03.2024

Fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio nově také v Olomouci!

Dalším pracovištěm specializované fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio, na kterém vám rádi pomůžeme k zlepšení stavu vašeho pohybového aparátu a vaší fyzické kondice, je naše nová p...
Zobrazit