Bolest vždy signalizuje určitou nerovnováhu v těle a fyzioterapie je jednou z cest, jak tento stav dostat co nejdříve pod kontrolu. V EuroPainClinics Fyzio je rovnováha naším posláním – primárně se vaši bolest snažíme pochopit a zabýváme se její příčinou, abychom vám pomohli k úlevě a k plnohodnotnému fungování v životě.



Vítejte v EuroPainClincis Fyzio!

Pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio jsou součástí specializovaných klinických zařízení EuroPainClinics, která se zaměřují na léčbu pacientů s bolestí zad s využitím miniinvazivních a endoskopických výkonů na páteři. Za vznikem našich ambulancí stojí nejen mnoholetá klinická zkušenost s více než 10 000 ošetřenými pacienty EuroPainClinics, ale především stále narůstající počet pacientů, které trápí nejen bolesti zad, ale i dalších struktur pohybového aparátu. Obecně je fyzioterapie doporučována jako možnost první volby všem pacientům, kteří chtějí na odstranění své bolesti aktivně pracovat, a v celkovém léčebném procesu je pro ně nesporným benefitem.

Přesnou diagnostikou k jádru problému

V EuroPainClinics Fyzio se zaměřujeme na diagnostiku, léčbu a prevenci poruch pohybového systému. Naším hlavním úkolem je docílit toho, aby vaše tělo fungovalo v plné rovnováze. Proto při naší práci vycházíme z důkladného diagnostického vyšetření funkčních poruch jako základního předpokladu úspěšné terapie. Klientům nabízíme dále také možnost diagnostiky s využitím speciálního diagnostického software MFK, který výsledky diagnostického vyšetření  zpracovává do obrazových map. Naši zkušení fyzioterapeuti jsou důkladně proškoleni v řadě moderních fyzioterapeutických metod a na základě přesné diagnostiky pro vás připraví individuální fyzioterapeutický plán.

Lékař + fyzioterapeut – dvojí odborný pohled na vaši léčbu

Mimořádným benefitem a přidanou hodnotou léčby bolesti je v EuroPainClinics Fyzio především to, že fyzioterapeut úzce spolupracuje s lékařem-specialistou na miniinvazivní a endoskopickou léčbu. Touto součinností nabízíme pohled na zdravotní obtíže klienta z pohledu dvou odborníků. Lékař má po celou dobu léčby k dispozici výsledky fyzioterapie, které mu umožňují sledovat vývoj změn funkčních poruch pohybu a může na ně reagovat úpravou strukturální poruchy. Odborné propojení spolupráce fyzioterapeuta a lékaře tak umožňuje sestavit komplexní a plně individualizovaný plán vaší léčby – od fyzioterapie po ambulantní zákrok, případně operaci.

Kdo se na nás může obrátit

Každý, kdo chce na odstranění svojí bolesti aktivně pracovat! Odbornou péči a pomoc u nás nabízíme klientům, kteří se potýkají s bolestí dlouhodobě, nejsou schopni najít účinnou pomoc nebo nepomáhají dostupné prostředky a možnosti, stejně jako klientům, kteří se v zájmu svého zdraví zajímají o prevenci a nechtějí ponechávat nic náhodě, jako i těm, které do ambulancí může přivést bolest v důsledku sportování.

Jak se k nám objednat

Objednat se můžete telefonicky, nebo z pohodlí domovat využít online bezplatnou službu eFyzio-konzultace. Vyplněný formulář a zdravotnickou dokumentaci nám odešlete k předběžnému posouzení vhodnosti fyzioterapie a my vám navrhneme nejoptimálnější řešení v co nejkratším čase. Formulář eFyzio-konzultace najdete na webové stránce v sekci „Objednejte se“.

Věříme, že čas strávený s naší fyzioterapií vám přinese „nejlepší ovoce“ a že každý pozitivní posun při vaší léčbě bude pro vás radostí.

Těšíme se na vás na našich pracovištích EuroPainClinics Fyzio Brno a EuroPainClinics Fyzio Hradec Králové.

Bezplatná online eFyzio-konzultace

Objednejte se na naše pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno, Hradec Králové a Olomouc vyplněním a odesláním formuláře bezplatné eFyzio-konzultace. Vaše obtíže pohybového aparátu budou posouzeny našimi specialisty a na základě toho vám navrhneme nejvhodnější způsob vaší terapie a termín vaší návštěvy.

EuroPainClinics Fyzioterapie eFyzio-konzultaceBezplatná eFyzio-konzultace s fyzioterapeutem

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří váš čas

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří vaše peníze

Blog

Vítáme novou posilu týmu EuroPainClinics Fyzio Olomouc!
14.06.2024

Vítáme novou posilu týmu EuroPainClinics Fyzio Olomouc!

V týmu našeho nově otevřeného pracoviště fyzioterapie v Olomouci srdečně vítáme nového kolegu, fyzioterapeuta Bc. Víta Kořínka, který je připraven s maximální zodpovědností a empa...
Zobrazit
Pohybové aktivity pro střední až vyšší věk: Které jsou vhodné?
30.05.2024

Pohybové aktivity pro střední až vyšší věk: Které jsou vhodné?

V období středního a později vyššího věku dochází k mnoha změnám organismu, ať už fyzickým nebo psychickým. Jedním z typických jevů je zpomalení metabolismu (u mužů i u žen), a často doch...
Zobrazit
Přijmeme do týmu: Fyzioterapeut Hradec Králové
15.05.2024

Přijmeme do týmu: Fyzioterapeut Hradec Králové

Pro naše pracoviště specializované fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Hradec Králové přijmeme nového kolegu či kolegyni na pozici FYZIOTERAPEUT / FYZIOTER...
Zobrazit