Bolest vždy signalizuje určitou nerovnováhu v těle a fyzioterapie je jednou z cest, jak tento stav dostat co nejdříve pod kontrolu. V EuroPainClinics Fyzio je rovnováha naším posláním – primárně se vaši bolest snažíme pochopit a zabýváme se její příčinou, abychom vám pomohli k úlevě a k plnohodnotnému fungování v životě.



Vítejte v EuroPainClincis Fyzio!

Pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio jsou součástí specializovaných klinických zařízení EuroPainClinics, která se zaměřují na léčbu pacientů s bolestí zad s využitím miniinvazivních a endoskopických výkonů na páteři. Za vznikem našich ambulancí stojí nejen mnoholetá klinická zkušenost s více než 10 000 ošetřenými pacienty EuroPainClinics, ale především stále narůstající počet pacientů, které trápí nejen bolesti zad, ale i dalších struktur pohybového aparátu. Obecně je fyzioterapie doporučována jako možnost první volby všem pacientům, kteří chtějí na odstranění své bolesti aktivně pracovat, a v celkovém léčebném procesu je pro ně nesporným benefitem.

Přesnou diagnostikou k jádru problému

V EuroPainClinics Fyzio se zaměřujeme na diagnostiku, léčbu a prevenci poruch pohybového systému. Naším hlavním úkolem je docílit toho, aby vaše tělo fungovalo v plné rovnováze. Proto při naší práci vycházíme z důkladného diagnostického vyšetření funkčních poruch jako základního předpokladu úspěšné terapie. Klientům nabízíme dále také možnost diagnostiky s využitím speciálního diagnostického software MFK, který výsledky diagnostického vyšetření  zpracovává do obrazových map. Naši zkušení fyzioterapeuti jsou důkladně proškoleni v řadě moderních fyzioterapeutických metod a na základě přesné diagnostiky pro vás připraví individuální fyzioterapeutický plán.

Lékař + fyzioterapeut – dvojí odborný pohled na vaši léčbu

Mimořádným benefitem a přidanou hodnotou léčby bolesti je v EuroPainClinics Fyzio především to, že fyzioterapeut úzce spolupracuje s lékařem-specialistou na miniinvazivní a endoskopickou léčbu. Touto součinností nabízíme pohled na zdravotní obtíže klienta z pohledu dvou odborníků. Lékař má po celou dobu léčby k dispozici výsledky fyzioterapie, které mu umožňují sledovat vývoj změn funkčních poruch pohybu a může na ně reagovat úpravou strukturální poruchy. Odborné propojení spolupráce fyzioterapeuta a lékaře tak umožňuje sestavit komplexní a plně individualizovaný plán vaší léčby – od fyzioterapie po ambulantní zákrok, případně operaci.

Kdo se na nás může obrátit

Každý, kdo chce na odstranění svojí bolesti aktivně pracovat! Odbornou péči a pomoc u nás nabízíme klientům, kteří se potýkají s bolestí dlouhodobě, nejsou schopni najít účinnou pomoc nebo nepomáhají dostupné prostředky a možnosti, stejně jako klientům, kteří se v zájmu svého zdraví zajímají o prevenci a nechtějí ponechávat nic náhodě, jako i těm, které do ambulancí může přivést bolest v důsledku sportování.

Jak se k nám objednat

Objednat se můžete telefonicky, nebo z pohodlí domovat využít online bezplatnou službu eFyzio-konzultace. Vyplněný formulář a zdravotnickou dokumentaci nám odešlete k předběžnému posouzení vhodnosti fyzioterapie a my vám navrhneme nejoptimálnější řešení v co nejkratším čase. Formulář eFyzio-konzultace najdete na webové stránce v sekci „Objednejte se“.

Věříme, že čas strávený s naší fyzioterapií vám přinese „nejlepší ovoce“ a že každý pozitivní posun při vaší léčbě bude pro vás radostí.

Těšíme se na vás na našich pracovištích EuroPainClinics Fyzio Brno a EuroPainClinics Fyzio Hradec Králové.

Bezplatná online eFyzio-konzultace

Objednejte se na naše pracoviště fyzioterapie EuroPainClinics Fyzio Brno, Hradec Králové a Olomouc vyplněním a odesláním formuláře bezplatné eFyzio-konzultace. Vaše obtíže pohybového aparátu budou posouzeny našimi specialisty a na základě toho vám navrhneme nejvhodnější způsob vaší terapie a termín vaší návštěvy.

EuroPainClinics Fyzioterapie eFyzio-konzultaceBezplatná eFyzio-konzultace s fyzioterapeutem

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří váš čas

EuroPainClinics FyzioterapieŠetří vaše peníze

Blog

10 TOP důvodů, proč zvolit fyzioterapii
18.04.2024

10 TOP důvodů, proč zvolit fyzioterapii

Fyzioterapii vyhledáváme nejčastěji v situacích, kdy se zotavujeme po úraze, operaci, nebo nás trápí chronická bolest. Zajímat by nás však rozhodně měla i z hlediska prevence, protože ben...
Zobrazit
Kdy pomáhá viscerální terapie
11.04.2024

Kdy pomáhá viscerální terapie

Viscerální terapie, známá také jako viscerální manipulace, je terapeutická metoda, která se zaměřuje na manipulaci vnitřních orgánů, aby obnovila jejich...
Zobrazit
Představujeme vám tvář EuroPainClinics Fyzio Olomouc!
05.04.2024

Představujeme vám tvář EuroPainClinics Fyzio Olomouc!

S úlevou od bolestí a obtížemi pohybového aparátu a k návratu funkčnosti těla do rovnováhy vám pomáháme na novém pracovišti fyzioterapie v Olomouci, kde vám se vší profesionalitou...
Zobrazit